Betonplaten en verhardingen

Industrie en stelconplaten, Kavelpadplaten, Farmplaten/agratonplaten, Kanaalplaten, Projectbestrating & Rubber, Gebruikte & tweede keus betonplaten.

Industrieplaten
Industrieplaten

Industrieplaten zijn zeer geschikt voor verharding van kuilplaten, sleufsilo's, erfverharding, kavelpaden of bedrijfsterreinen. 

Pijl naar rechts
Stelconplaten
Stelcon / industrieplaten

De stelconplaten zijn zeer bekend vanwege de metalen hoeklijn/hoekrand maar ook vanwerge maatvastheid en de slijtvaste deklaag. 

Pijl naar rechts
Kavelpadplaten
Kavelpadplaten

Kavelpadplaten zijn speciaal ontwikkeld voor het maken van betonpaden. Deze kunnen gebruikt worden voor toegangswegen, fietspaden en terreinverharding. Zowel in de agrarische als de infra sector worden kavelpadplaten op grote schaal toegepast. Hierbij kan gedacht worden aan permanente of tijdelijke verharding.

Pijl naar rechts
Defensieplaten
Defensieplaten

Onze defensieplaten worden gebruikt voor bijvoorbeeld: verharding bij intensief verkeer, zware belasting of als wanden (tussen stalen balken) voor een silo.

Pijl naar rechts
Farmplaten & Agratonplaten
Farmplaten

Deze betonplaten worden vaak ingezet voor lichtere belastingen omdat ze onbewapend zijn en 12cm dik. Bij gebruik van zwaardere belasting is het noodzakelijk dat er een voldoende draagkrachtige ondergrond wordt aangebracht

Pijl naar rechts
Doorgroeiplaten
Doorgroeiplaten

Kavelpaden, openbare ruimtes, parken, groenvoorziening, en parkeerterreinen krijgen een groene uitstraling met de doorgroeiplaten. 

Pijl naar rechts
Rubber
Rubber

Dam Beton voert een assortiment gebruikte rubber op rol en schuifborden.

Pijl naar rechts
Kanaalplaten
Kanaalplaten

Bij Dam Beton hebben we een ruime sortering kanaalplaten op voorraad. De lengtes variëren tussen de 4-8m1 en de breedtes van de platen zijn 120cm.

Pijl naar rechts

Dam Beton is dé specialist van Friesland in het produceren van verschillende soorten verharding met een breed assortiment in afmetingen en betonkwaliteiten voor elke toepassing. Dam Beton levert een compleet assortiment betonplaten en zijn zowel te koop in nieuw, 2e keus als gebruikt. Het gebruik van betonplaten is ideaal voor verharding. Bij een minder draagkrachtige ondergrond is het voordeel t.o.v. gestort beton/asfalt dat de betonplaten bij verzakking eventueel omhoog gehaald kunnen worden.

In het kader van groot, groter, grootst: maken we naast onze standaard industrieplaten (200x100, 200x150, 200x200) ook kavelpadplaten (300x100, 300x175, 325x250) en zelfs voorgespannen defensieplaten van 600x200 cm.

Ons verkoopteam adviseert u graag voor het maken van de juiste keus. Het is ook mogelijk om onze betonplaten voor een bepaalde periode te huren. Vraag hier vrijblijvend naar de mogelijkheden.