Betonplaten, industrieplaten en verhardingen

In zowel de agrarische als industriële sector is Dam Beton een grote fabrikant in het produceren van verschillende soorten industrieplaten en verhardingen. Dam Beton produceert verschillende soorten betonplaten met een hoge betonkwaliteit van C60/67.

Dam Beton is dé specialist van Friesland in het produceren van verschillende soorten betonplaten en andere terreinverhardingen.

We hebben een breed assortiment betonplaten in verschillende afmetingen en betonkwaliteiten voor elke toepassing. Bij Dam Beton kunt u terecht voor betonplaten uit eigen productie, 2e keus producten en partijen gebruikt materiaal. De betonplaten van Dam Beton kunnen o.a. worden gebruikt als terreinverharding, toegangsweg of als kavelpad.  

In het kader van groot, groter, grootst maken we naast onze standaard industrieplaten (200x200cm, 200x150cm en 200x100cm) ook kavelpadplaten (300x100cm, 300x175cm, 325x250cm) en zelfs voorgespannen defensieplaten van 600x200cm.

Met een betonplaat van Dam Beton kiest u voor duurzaamheid. De platen zijn eenvoudig te verleggen en opnieuw te gebruiken op een andere locatie. Zo vertegenwoordigd onze betonplaat altijd een hoge restwaarde.

 

Industrieplaten
Industrieplaten

Industrieplaten zijn betonplaten die zeer geschikt zijn voor de verharding van kuilplaten, sleufsilo's, erfverharding, kavelpaden of bedrijfsterreinen. Met een betonplaat van Dam Beton kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid. 

Pijl naar rechts
Kavelpadplaten
Kavelpadplaten

Kavelpadplaten zijn speciaal ontwikkeld voor het maken van betonpaden. Deze kunnen gebruikt worden voor (vee)looppaden, toegangswegen, fietspaden en terreinverharding. Zowel in de agrarische als de infra sector worden onze kavelpadplaten op grote schaal toegepast. Hierbij kan gedacht worden aan permanente of tijdelijke verharding. Dam Beton kan de kavelpadplaten rechtstreeks vanaf de vrachtauto voor u leggen!

Pijl naar rechts
Defensieplaten
Defensieplaten

Onze defensieplaten worden gebruikt voor bijvoorbeeld: verharding bij intensief verkeer, zware belasting of als wanden (tussen stalen balken) voor een silo. Deze betonplaat is ijzersterk en veelzijdig te gebruiken!

Pijl naar rechts
Farmplaten & Agratonplaten
Farmplaten

Deze betonplaten worden vaak ingezet voor lichtere belastingen omdat ze onbewapend zijn en 12cm dik. Bij gebruik van zwaardere belasting is het noodzakelijk dat er een voldoende draagkrachtige ondergrond wordt aangebracht

Pijl naar rechts
Rubber gebruikt
Rubber

Dam Beton heeft een ruim assortiment gebruikt rubber op rol en schuifborden.

Pijl naar rechts
Kanaalplaten 2e keus en gebruikt
Kanaalplaten

Bij Dam Beton hebben we een ruime sortering 2e keus kanaalplaten op voorraad. De lengtes variëren tussen de 4-10m¹ en de breedtes van de platen zijn vanaf 60cm tot 120cm.

Pijl naar rechts
Doorgroeiplaten
Doorgroeiplaten

Met de doorgroeiplaten krijgen Kavelpaden, openbare ruimtes, parken, groenvoorziening, en parkeerterreinen een groene uitstraling. 

Pijl naar rechts
Stelconplaten
Stelconplaten / Industrieplaten

De stelconplaten zijn zeer bekend vanwege de metalen hoeklijn/hoekrand maar ook vanwerge maatvastheid en de slijtvaste deklaag. 

Pijl naar rechts
Kavelpadplaten met stroeve afwerking
Kavelpadplaten met stroeve afwerking

Dam Beton heeft ook kavelpadplaten met een stroeve afwerking in het assortiment. Deze platen worden vervaardigd met een dubbel wapeningsnet en het oppervlak van de plaat is industrieel gebezemd.

Pijl naar rechts
Betonplaten met profiel
Betonplaten met profiel
Pijl naar rechts
  •  Wij kunnen de betonplaten voor u leggen. Dit doen wij vanaf onze eigen vrachtauto met een zuignap                                                                               
  • Het is bij Dam Beton ook mogelijk om onze betonplaten voor een bepaalde periode te huren.      

 

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden via het onderstaande contactformulier, mail ons via info@dambeton.nl of bel ons: 0566-651575

Ons verkoopteam adviseert u graag voor het maken van de juiste keus!

Betonplaat leggen met een zuignap

Betonplaat leggen met een zuignap