Betonplaten & Verhardingen

Dam Beton is dé specialist van Friesland in het leveren van verschillende soorten verharding met een breed assortiment in afmetingen en betonkwaliteiten voor elke toepassing. Dam Beton levert een compleet assortiment betonplaten en zijn zowel te koop in nieuw, 2e keus als gebruikt. Het gebruik van betonplaten is ideaal voor verharding. Bij een minder draagkrachtige ondergrond is het voordeel t.o.v. gestort beton/asfalt dat de betonplaten bij verzakking eventueel omhoog gehaald kunnen worden.

in het kader van groot, groter, grootst: maken we naast onze standaard industrieplaten (200x100, 200x150, 200x200) ook kavelpadplaten (300x100, 300x1750, 325x250)  en zelfs voorgespannen  defentieplaten van 600x200 cm.

Ons verkoopteam adviseert u graag voor het maken van de juiste keus. Het is ook mogelijk om onze betonplaten voor een bepaalde periode te huren. Vraag hier vrijblijvend naar de mogelijkheden. De volgende soorten betonplaten zijn bij Dam Beton leverbaar:

betonplaten

Betonklinkers

Naast betonplaten levert Dam Beton tevens projectbestrating zoals betonklinkers en H-klinkers. Voor tijdelijke verhardingen is rubber op rol (met staaldraad) ideaal. Bijvoorbeeld voor (versleten) sleufsilovloeren en in stallen.

betonplaten verhardingen

 

Offerte aanvragen

We hebben een aantal basisgegevens van u nodig zodat wij een offerte op maat kunnen maken.
Na de aanvraag nemen wij contact met u op voor de details.