Diversen en overig

Dam Beton heeft nog veel meer materialen op voorraad zoals: betonduikers, kanteltafels, bruggen, kunstofpallets, ballast, stalen drijvers en betonmengers

Hydraulische kanteltafels voor prefab (beton)producten
Hydraulische kanteltafels

Nauwkeurige prefabricatie met een kanteltafel.

Dam Beton heeft een partij, gebruikte, hydraulische kanteltafels beschikbaar. De fabrikant is Hendriks Precon. Bouwjaar 2016/2018. Met deze tafels kan een breed scala aan prefab producten, zoals wanden worden geproduceerd. De tafels zorgen voor een gecontroleerde en veilige manier om te werken met grote en zware producten en maakt het makkelijker voor medewerkers om aan alle kanten bij het product te kunnen. Door een hydraulische kanteltafel te gebruiken kunt u een prefab betonproduct maken dat lichter is en minder wapening nodig heeft.

Pijl naar rechts
Productietafels (gebruikt)
Productietafels

Dam Beton heeft een partij, gebruikte, productietafels beschikbaar. De fabrikant is Hendriks Precon. Bouwjaar 2016/2018. 

Pijl naar rechts
Bruggen
Bruggen

Dam Beton bouwt in eigen beheer bruggen voor diverse opdrachtgevers. Door het gebruik van gedeeltelijk gebruikte materialen of gebruikte bruggen kunnen wij een passend aanbod maken. 

Pijl naar rechts
Betonnen afdekslofen
Afdekslofen

Dam Beton biedt verschillende afdekslofen aan. Bekijk hier de beschikbare maten.

Pijl naar rechts
Ballast
Ballast

Dam Beton heeft beschikking over een grote partij ballast van beton. Ideaal voor het gebruik van ballast in schepen.

Pijl naar rechts
Damleggers
Damleggers

Dam Beton levert damleggers in de door u gewenste afmetingen en wapeningskeuze. Platen worden standaard geproduceerd met beton C45/55.

Pijl naar rechts
Centrifugaal waterpomp
Centrifugaal waterpomp

Dam Beton heeft een grote partij centrifugaal waterpompen beschikbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Pijl naar rechts
Sleufsilo Kliksysteem
Sleufsilo kliksysteem

Dam Beton levert het kliksysteem voor uw sleufsilo. Met een paar simpele bewegingen kunt u uw kuilplastic snel en gemakkelijk afdichten.

Pijl naar rechts