Heipalen

Eén van de belangrijkste activiteiten van Dam Beton is het produceren van voorgespannen betonnen heipalen. We produceren onze heipalen in 4 verschillende kopmaten in alle gewenste lengtes in onze eigen productiehal in Akkrum (Friesland).

Betonnen heipalen
Heipalen

Eén van de kern activiteiten van Dam Beton is het produceren van betonnen heipalen. Deze heipalen worden gemaakt op basis van door de constructeur opgestelde eisen en normen.

Pijl naar rechts
Holle heipalen
Holle heipalen

De holle betonnen heipalen van Dam Beton zijn een zeer sterke oplossing met voorgespannen wapening in combinatie met staalbeton. De prijzen zijn afhankelijk van aantallen en afmetingen. 

Pijl naar rechts

Eén van de kern activiteiten van Dam Beton is het produceren van voorgespannen betonnen heipalen. Deze betonnen heipalen worden gemaakt op basis van door de constructeur opgestelde eisen en normen. We produceren onze vorgespannen heipalen in 4 verschillende kopmaten. Dam Beton maakt de heipalen in alle gewenste lengtes in de eigen productiehal in Akkrum (Friesland). Uiteindelijk maken wij voor iedere  toepassing de juiste heipalen. Speciale kopwapeningen behoren ook tot de mogelijkheden.