Betonblokken (Megablokken, Legoblokken, H-Blokken, Multiblokken)

Dam Beton biedt een divers leveringsprogramma van betonblokken aan met o.a. megablokken, H-blokken en multiblokken.

Droogstapel blokken
Droogstapel Blokken

Droogstapelblokken (ook wel bekistingsblokken en holle wand blokken genoemd) zijn ideaal voor het zelf maken van keldermuren, sleufsilowanden, muren van stallen, muren onder voerhekken, zwembaden etc.

Pijl naar rechts
Megablokken van beton
Megablokken / Legioblokken

Megablokken zijn dé oplossing voor het scheiden en opslaan van vele materialen. Van zand tot metaal, van puin tot mest. Ook worden betonnen megablokken vaak gebruikt voor het maken van de wanden voor een sleufsilo of opslagsilo. Deze betonblokken zijn multifunctioneel en keer op keer opnieuw te gebruiken.

Pijl naar rechts
Multiblokken
Multiblokken

Met multiblokken kunt u in een zeer korte tijd een keermuur plaatsen. Deze betonblokken hebben een afmeting van 150x150x50cm en wegen 2700kg. Uniek aan de multiblokken is dat ze zijn uitgevoerd met een lepelsparing. Makkelijk te verplaatsen en flexibel in het gebruik.

Pijl naar rechts
H-blokken
H-blokken

H-blokken zijn uitermate geschikt voor het aanleggen van brandwerende muren, opslagvakken van grondstoffen en mest. Ook voor het bouwen van een mestscheidervak en silo's van bijproducten is dit een zeer solide oplossing.

Pijl naar rechts

Onze betonblokken zijn ook in 2e keus beschikbaar, mits voorradig. Neem gerust contact met ons op voor informatie over de beschikbare voorraad.