Betonblokken (Megablokken, Legoblokken, H-Blokken, Multiblokken)

Dam Beton biedt een divers leveringsprogramma van betonblokken aan met o.a. megablokken, H-blokken en multiblokken. Onze verschillende types betonblokken bieden een flexibele oplossing voor het maken van bijvoorbeeld een sleufsilo, (tijdelijke) opslag silo of geluidswal. 

Megablokken van beton
Megablokken / Legioblokken

Dam Beton produceert de megablokken in eigen fabriek.

Voor het bouwen van flexibele muren zijn megablokken een perfecte oplossing. De in elkaar grijpende nokken garanderen dat u een stabiele en sterke muur bouwt. Megablokken zijn onder andere in de maat 160x80x80 cm beschikbaar. Om de perfecte afwerking te maken, zijn er ook halve blokken en blokken zonder nop leverbaar. Ook zijn de blokken verkrijgbaar met een muurdikte van 40 cm. Megablokken zijn ook verkrijgbaar met een trapmodel of een loop/watergoot.

Pijl naar rechts
Megablokken 2e keus!
2e keus Megablokken

Wij hebben regelmatig 2e keus megablokken beschikbaar tegen aantrekkelijke tarieven. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Pijl naar rechts
H-blokken
H-blokken

H-blokken zijn uitermate geschikt voor het aanleggen van brandwerende muren, opslagvakken van grondstoffen en mest. Ook voor het bouwen van een mestscheidervak en silo's van bijproducten is dit een zeer solide oplossing.

Pijl naar rechts
Droogstapel blokken
Droogstapel Blokken

Droogstapelblokken (ook wel bekistingsblokken en holle wand blokken genoemd) zijn ideaal voor het zelf maken van keldermuren, sleufsilowanden, muren van stallen, muren onder voerhekken, zwembaden etc.

Pijl naar rechts
Multiblokken
Multiblokken

Met multiblokken kunt u in een zeer korte tijd een keermuur plaatsen. Deze betonblokken hebben een afmeting van 150x150x50cm en wegen 2700kg. Uniek aan de multiblokken is dat ze zijn uitgevoerd met een lepelsparing. Makkelijk te verplaatsen en flexibel in het gebruik.

Pijl naar rechts

Onze betonblokken zijn ook in 2e keus beschikbaar, mits voorradig. Neem gerust contact met ons op voor informatie over de beschikbare voorraad.