Betonmortel

We leveren betonmortel, uit eigen Betoncentrale, in heel Friesland en omstreken. Dit wordt met eigen betonmixers vervoerd naar de klant.

Beton bestellen Friesland

Dam Beton levert betonmortel, uit eigen Betoncentrale, in heel Friesland en omstreken. Dit wordt met eigen betonmixers vervoerd naar de klant. Net als het inzetten van beton- of mixerpompen is ook het leveren van mortel op zaterdag mogelijk bij Dam Beton. Het produceren en verwerken van betonmortel is een secuur werk waar strikte richtlijnen voor zijn opgezet.

Onze adviseurs helpen u graag met de keuze voor betonmortel op basis van een aantal factoren. De manier van verwerking heeft hier grote invloed op. De vorm van bekisting, wapening en laagdikte hebben invloed op de te kiezen korrelgroep. Prijzen betonmortel per m3 zijn afhankelijk van bovenstaande factoren. 

Naast betonmortel, levert Dam Beton ook hoge kwaliteit schuimbeton in Friesland en omstreken tegen zeer scherpe prijzen!

Gecertificeerde grondstoffen

Dam Beton werkt uitsluitend met gecertificeerde grondstoffen en kan daardoor een hoogwaardige kwaliteit leveren. Dam Beton beschikt over een eigen laboratorium waar een betontechnoloog zich dagelijks bezighoudt met de controle van de kwaliteit van het product. 

Verwerking en specificaties van betonmortel

Het kiezen van de juiste betonmortel is een belangrijk proces. Dam Beton heeft gediplomeerde medewerkers die u voorzien van passend advies. Zie onderstaand tips en specificaties met betrekking tot betonmortel.

Beton prijs per m3

De prijs van beton per m3 is afhankelijk van de betonmortel keuze.

Offerte aanvragen

U bent zelf verantwoordelijk voor het juiste aantal kubieke meters (m3). Bij verschillen hierin kan Dam Beton niet aansprakelijk gesteld worden.