Beton bestellen Friesland

Dam Beton levert betonmortel, uit eigen betoncentrale, in heel Friesland en omstreken. Dit wordt met eigen betonmixers vervoerd naar de klant. Net als het inzetten van beton- of mixerpompen is ook het leveren van beton op zaterdag mogelijk bij Dam Beton. Het produceren en verwerken van betonmortel is een secuur werk waar strikte richtlijnen voor zijn opgezet.

Onze adviseurs helpen u graag met de keuze voor betonmortel op basis van een aantal factoren. De manier van verwerking heeft hier grote invloed op. De vorm van bekisting, wapening en laagdikte hebben invloed op de te kiezen korrelgroep. Prijzen betonmortel per m3 zijn afhankelijk van bovenstaande factoren. 

Naast betonmortel, levert Dam Beton ook hoge kwaliteit schuimbeton in Friesland en omstreken tegen zeer scherpe prijzen!

Laagwater toeslag: 


In het stroomgebied van de rivieren is al een poos een verslechtering in de waterstand aan de orde waarvan wij tot op heden de kosten voor eigen rekening hebben genomen.

Met het dalende water peil daalt ook de laadcapaciteit van de schepen.

Hierdoor zijn wij genoodzaakt om een laagwatertoeslag door te berekenen welke d.m.v. een apart vermelde laagwatertoeslag op de factuur aan u doorberekend zal worden.

Zodra het waterpeil in de grote rivieren het normale niveau heeft bereikt zal de toeslag komen te vervallen.

Let op! Vanaf 20-12-2021 geldt er geen laagwatertoeslag.  

Gecertificeerde grondstoffen

Dam Beton werkt uitsluitend met gecertificeerde grondstoffen en kan daardoor een hoogwaardige kwaliteit leveren. Dam Beton beschikt over een eigen laboratorium waar een betontechnoloog zich dagelijks bezighoudt met de controle van de kwaliteit van het product. \
 

Verwerking en specificaties van betonmortel

Het kiezen van de juiste betonmortel is een belangrijk proces. Dam Beton heeft gediplomeerde medewerkers die u voorzien van passend advies. Zie onderstaand tips en specificaties met betrekking tot betonmortel.

beton storten

Beton prijs per m3

De prijs van beton per m3 is afhankelijk van de betonmortel keuze. Vul onderstaand formulier in en geef bij voorkeur de doeleinden en afmetingen aan. Wij voorzien u dan van een offerte op maat.

Uw offerteaanvraag

U bent zelf verantwoordelijk voor het berekenen van het juiste aantal kubieke meters (m3). Bij verschillen hierin kan Dam Beton niet aansprakelijk worden gesteld.