Sierbestrating

Dam Beton is uw specialist met een uitgebreid programma in sierbestrating, siertegels en siergrind. Veel producten in nieuw, gebruikt en 2e keus uit voorraad te leveren! Geleverd door heel Nederland.

sierbestrating frieslandsierbestrating laten bezorgen

Bezorgen van Sierbestrating - gratis vanaf € 1.000,-

Er wordt afgeleverd met een truck met oplegger met laad/loskraan aan boord. De totale lengte van dit voertuig is 16 tot 18 meter. Er wordt ten allen tijde geprobeerd aan huis te leveren. De chauffeur zal altijd zijn/haar best doen om de goederen zo dicht mogelijk bij het afleveradres te lossen. Dit kan echter niet gegarandeerd worden, omdat dit afhankelijk is van de bereikbaarheid. De materialen worden naast de vrachtauto gelost en er wordt nooit over trottoirs etc. gereden om de losplek te bereiken.

Levertijd
De levertijd van de bestelde materialen kan variëren. Omdat planningen complex zijn kan nooit met 100% zekerheid worden beloofd dat een bestelling op een bepaalde dag wordt afgeleverd. De transportplanners zullen altijd proberen de bestelling op of kort vóór een gevraagde afleverdag te laten bezorgen.

Verzendkosten
Vanaf € 1.000,- wordt uw bestelling gratis afgeleverd. Is het bedrag lager dan €1000,- berekenen wij € 75,- voor het bezorgen (voor de Waddeneilanden en Zeeland worden de bezorgkosten altijd per levering uitgerekend). Bij een bedrag onder de € 500,- berekenen wij € 100,- voor het bezorgen.

Sierbestrating Showtuin

Wilt u de sierbestrating zien en heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Kom langs in onze sierbestrating showtuin in Akkrum! In de showtuin liggen bijna alle soorten tegels, klinkers en grindsoorten. U kunt zich vrijblijvend laten adviseren over het aanbod, levering en een scherp tarief. Bekijk ons adres.

Offerte aanvragen via onze shop

Dam Beton heeft een online shop waarop u alle sierbestratingsproducten kunt bekijken. Van natuursteen tot terrastegels en van klinkers tot siergrind. U kunt hier niet bestellen, maar wel uw gewenste producten toevoegen aan een offertemandje om een scherpe offerte aan te vragen voor sierbestrating. Kijk op www.dambetonsierbestrating.nl

Klanten die zelf hun materiaal afhalen dienen de artikelen ook zelf te laden. In verband met de Arbo-wet kunnen onze medewerkers u hier niet mee helpen.

U mag ook altijd een aanhangwagen van ons lenen voor € 5,- per keer. Zo kan onze medewerker met behulp van een heftruck deze voor u laden.

Wij rekenen op uw begrip.

klinkers bestrating frieslandsierbestrating showtuin

sierbestrating bezorgen