Kwaliteit

Bij Dam Beton hebben we kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom besteden wij iedere dag veel aandacht aan onze samenstellingen en worden processen dagelijks gecontroleerd. Om te blijven innoveren in onze beton sterktes hebben wij een laboratorium waar wij collega’s hebben die elke dag de betonsterkte testen. 

Certificaten

Wij produceren vele producten met het KOMO keurmerk. Bouwkwaliteit van onze producten is natuurlijk essentieel voor de levensduur en veiligheid van de producten. Door dat wij dit certificaat hebben, geeft dit u als klant de zekerheid dat de kwaliteit van onze producten objectief is vastgesteld door een onafhankelijke partij.

Controle Beton

Om onze betonkwaliteit te controleren worden elke dag monsters genomen. Deze monsters worden in kleine kubus mallen gedaan, dit wordt verdicht en onder geconditioneerde omstandigheden bewaard. Na 28 dagen worden deze kubussen beproefd op betonsterkte.

Controle eindproduct

Elke dag worden er beton producten gefabriceerd. Na dat deze producten gereed zijn voor verkoop worden ze gecontroleerd voor dat ze worden uitgeleverd. Dit om te controleren dat onze producten wel volgens de KOMO norm is geproduceerd.