Beton Laten Storten?

Betonmortel nodig voor bijv. het storten van een vloer? Dam Beton levert hoogwaardig (KOMO gecertificeerd) beton uit eigen betoncentrale in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel maar ook in andere delen van Nederland. Daarvoor komen we bij u langs met eigen betonmixers. Levering op zaterdag is mogelijk, daarnaast kunnen we beton- en mixerpompen regelen.

beton laten storten friesland

Stap 1 - Welk beton?

Het kiezen van de juiste betonmortel voor uw toepassing is ontzettend belangrijk. Welke bekisting wordt gebruikt en hoe zit het met de wapening en laagdikte? Wij adviseren u graag over de juiste betonsoort en korrelgroep. Voor isolatie van uw kruipruimte, werkvloeren en bodemafsluiting kunnen wij u schuimbeton leveren.

Stap 2 - Hoeveel m3 beton?

U bent zelf verantwoordelijk voor de juiste hoeveelheid beton die geleverd wordt. Bereken het aantal m3 middels de formule "lengte x breedte x hoogte" in meters. 

Stap 3 - Beton bestellen / offerte aanvragen

Hieronder kunt u beton bestellen via het offerteformulier. Dam Beton neemt contact met u op om de details door te nemen. U ontvangt van ons advies op maat en altijd een scherp aanbod!

Uw offerteaanvraag

U bent zelf verantwoordelijk voor het berekenen van het juiste aantal kubieke meters (m3). Bij verschillen hierin kan Dam Beton niet aansprakelijk worden gesteld.